Projectoverzicht

Hieronder vindt u een overzicht van projecten die zijn uitgevoerd door Winkprint.

Printen in kleine oplages Graafschap College

Printen in kleine oplages Graafschap College

Bij het grootste onderwijsinstituut van de Achterhoek, leren niet alleen jongeren. Mensen van alle leeftijden uit de regio maar ook van ver daarbuiten, investeren in zichzelf door een opleiding of cursus te volgen bij het Graafschap College in Doetinchem. Want leren doe je een leven lang en bij het Graafschap College kan dat. Naast MBO opleidingen en opleidingen op het gebied van voorgezette educatie, verzorgt het Graafschap College ook maatwerk scholing voor bedrijven en instellingen.

Meer over dit project
Meedenken met Rotra

Meedenken met Rotra

Wereldwijde logistieke dienstverlening door de lucht, over zee en over land. Daarvoor kunnen organisaties bij Koninklijke Rotra terecht. Bovendien verzorgt Rotra naast warehousing ook value added activiteiten en supply chain management. Met 650 medewerkers is Rotra een ketenregisseur die flexibel kan inspelen op de meest ingewikkelde logistieke vraagstukken. Veilig, vertrouwd en zeker.

Meer over dit project
Voorraadbeheer Rensa

Voorraadbeheer Rensa

Dagelijks kan technische groothandel Rensa maar liefst 40.000 artikelen leveren door heel Nederland. Mede door het moderne distributieconcept met eigen wagenpark, hoge mate van flexibiliteit en efficiency is Rensa een belangrijke speler op de markt van verwarming en ventilatie.

Meer over dit project
Web 2 Print Car Lock Systems

Web 2 Print Car Lock Systems

Voor vrijwel alle automerken levert Car Lock Systems de origineel gecodeerde sleutels en sloten aan autobedrijven in Nederland en de rest van Europa. Klanten kunnen met inlogcode eenvoudig via het meertalige websysteem online bestellen. Is de bestelling voor 14.00 uur geplaatst? Dan levert Car Lock Systems gewoonlijk de volgende dag af. Want de productie en logistiek is volledig ingericht op gegarandeerd snelle levering.

Meer over dit project
Volg WinkPrint op de social media kanalen.